אנחנו נראים ומרגישים כפי שאנחנו מזינים את הגוף שלנו. ניתן לחלק את העיקרון לשלושה מרכיבים : תזונת הגוף, תזונת הנפש ותזונת הרוח.
אני מאמינה שאיזון כולל את שלושת המרכיבים יחד. משמעות תזונת הגוף היא שיש להזין את הגוף באוכל שקרוב ככל שאפשר לטבע (לא טבעוני).
שאלות רבות עולות לעיתים קרובות ולהן תשובות רבות המשתנות בהתאם לאדם, לגילו ולהרגליו.
שאלות רבות נשאלות בהקשר לאורח חיים, המון מיתוסים נקשרו לתזונה ועלינו לגלות האם הם נכונים. לאט לאט ובדרך בטוחה העולם מתקדם וצועד להבנה שבכוח המזון הבריא אפשר להגיע לבריאות איתנה.
האם יש תזונה אחת שמתאימה לכולם?
האם יש תפריט דיאטה אחד שמתאים לכולם?
האם ריבוי הפחמימות על חשבון שומנים הוא שהביא אלינו מחלות כמו סוכרת והשמנת יתר?
האם צריכת חלבון מהחי היא הדרך הנכון?
האם חלבון איכותי מצוי רק בחי?
מתי אנחנו צורכים יותר מדי חלבון מהחי?
את התשובות לכל השאלות תוכלו למצוא בקורסים ובהרצאות שלי, רק למידה אמיתית יכולה להוליד שינוי משמעותי.
יש להגדיל את צריכת הירקות | אסור לוותר על איכות המזון | חשוב למתן את כמויות המזון.
עלינו לצרוך מזונות שלמים הקרובים ביותר לצורתם הטבעית המקורית. מזון הוא אוכל אמיתי שמגיע מהאדמה, מהחי, מהצומח מהטבע. אוכל שנארז בקופסאות, שקיות, בקבוקים הוא מזון מעובד ומתועש שפוגע בבריאות גורם לנו לחלות להתמכר ועלות במשקל.