מרכיבים :
חצי קילו שעועית צהובה טרייה(אפשר גם קפואה)
תערובת תבלינים:
2 כפות קמח שקדים
2 -3 כפות פצפוצי קינואה
1 כפית פפריקה אדומה מעושנת
1 כפית פפריקה מתוקה
מלח, פלפל שחור גרוס, קורט צ'ילי גרוס(לא חובה)
הוראות הכנה :
לחלוט שעועית במים רותחים 5-10 דקות
לסנן מהמים ולהניח לייבוש
לערבב בקערה את קמח השקדים, פצפוצי קינואה והתבלינים
לחמם מחבת ווק לקלות את השעועית כ 5 דקות להוסיף שמן זית
לפזר את תערובת התבלינים ולהמשיך לערבב מספר דקות.