fbpx

שעועית צהובה קרנצ'ית

יותר טעים מצ׳יפס

זמן הכנה : 15 דקות

מרכיבים :

חצי קילו שעועית צהובה טרייה(אפשר גם קפואה)

תערובת תבלינים:

2 כפות קמח שקדים

2 -3 כפות פצפוצי קינואה

1 כפית פפריקה אדומה מעושנת

1 כפית פפריקה מתוקה 

מלח, פלפל שחור גרוס, קורט צ'ילי גרוס(לא חובה)

 

הוראות הכנה :

לחלוט שעועית במים רותחים 5-10 דקות

לסנן מהמים ולהניח לייבוש

לערבב בקערה את קמח השקדים, פצפוצי קינואה והתבלינים

לחמם מחבת ווק לקלות את השעועית כ 5 דקות להוסיף שמן זית

לפזר את תערובת התבלינים ולהמשיך לערבב מספר דקות.